Site Duyuruları
Re: Site Duyuruları
Hallettim gelen kutusu problemini
Arkadaşlar, dün akşamdan beri siteye erişim sağlanamıyordu. Site altyapısına büyük bir güncelleme geldiği için teknik bir sorunla karşılaştık ve hallettik çok şükür.
Forum sürümü 3.1.10 dan 3.2 Rhea sürümüne yükseltilmiştir.
Teşekkürler, hayırlı forumlar.
Forum sürümü 3.1.10 dan 3.2 Rhea sürümüne yükseltilmiştir.
Teşekkürler, hayırlı forumlar.
Yeni guncelleme ile birlikte telefonlarda bulunan emojileri de artik sorunsuz kullanabiliyoruz. Örneğin;

200. Üye bekleniyor.. Esasında 1000lerce izleyici üyemiz olduğunu biliyoruz forumumuza desteklerini bekliyoruz; iyi forumlar..
Zaman zaman yaşadığımız sunucu taraflı bağlantı problemlerinden etkilenmemek için bizi Facebook'ta takip etmenizi öneriyoruz; https://www.facebook.com/Projemturk/
Site altyapısı kaynaklı üyelerimizin siteye dosya eki ekleyememe sorunu düzeltilmiştir. Yaşadığınız sorunların düzeltilebilmesi için üyelerimizin sıkıntılarını bizlere aktarması gerekmektedir. İyi forumlar dileriz.
Dosya eki eklediğimiz zaman dosya jpeg ise satıra yerleştirildiğinde resim olarak görünüyor
site için çok ilerici bir hamle
teşekkkürler
resim yükleme sıkıntısı son bulmuştur artık
site için çok ilerici bir hamle
teşekkkürler
resim yükleme sıkıntısı son bulmuştur artık

ilker bey ile geçen görüştüm bana bahsetmişti resim yüklemenin bir EZİYET olduğunu Uygar ve Erdem Beylere ilettik sağolsun çözdüler,keşke daha önce bilgimiz olsa idi değer dostlar kusura bakmayın...
Forum sitemiz 3.2.2 sürümüne güncellenmiştir. Güncelleme gereği daha sade bir temaya geçiş yaptık. İyi forumlar dileriz.
Yeni arayüz çok kullanışlı ben beğendim..